Not logged in.
Sandcat RPG


>Be'hlarah
>Eleya
>Kheldar
>Kheldar's Stories
>Tryane

^Character descriptions

Wheel Of Time Quotes
Sorry, fortune temporarily disabled.

>Sandcat RPG stuff >Wheel Of Time Campaign >Character descriptions >Eleya

Eleya

Full Name: Eleya
Character Type: Female Wilder
Background: Domani


Geboren en opgegroeid in Bandar Eban. Haar ouders waren handelaren. Eleya had (voor een Domani) een vrij normal jeugd. Ze was altijd zeer druk en temperamentvol, zoals de meest Domani (Ook het verleiden en handelen had ze snel onder de knie).

Haar vader overleed heel plotseling toen Eleya 15 jaar was. Dit was een donkere dag in haar leven. Op de begrafenis was ze heel erg kalm en stil, en dacht ze voor het eerst echt na over de dood en over de onzekerheid van het leven. Op dat moment begon het ijskoud te worden en al snel was de temperatuur tot onder het vriespunt gedaald. Eleya zelf was te diep in gedachten verzonken om dit door te hebben. Later bleek dat dit de eerste keer was dat de One Power zich bij haar toonde.

De jaren daarna kwam het vaker voor dat er rare dingen gebeurde bij hun thuis, en al snel kwam Eleya erachter dat ze de One Power bezat. Ze heeft zelf daarna geleerd om de krachten beter te beheersen. Op 18 jarige leeftijd heeft ze (samen met haar moeder, die er ondertussen achter was, wat er aan de hand was (ze heeft een hele goede band met haar moeder)) besloten om naar de White Tower te gaan, om te kijken of ze haar daar kunnen helpen.

Daar heeft ze enkele jaren doorgebracht en heeft ze verder geleerd haar krachten te controleren en gebruiken.


© 2003-2020 Sandcat RPG Crew.
Page design by Stijn (main layout) & Jake (textures and colours).

Comments can be sent to rpgadmin(at)sandcat(dot)nl.